چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨ -

آزمايشگاه رفتار

مسئول: دکتر جمال شمس

دکترای تخصصی روانپزشکی

در اين آزمايشگاه با استفاده از تکنيکهای رفتاری در مدلهای حيوانی به مطالعه بيماريهای روانی همچون اعتياد، اضطراب اختلال استرس پس از سانحه و اختلال حرکتی ديررس ناشی از مصرف داروهای ضد جنون و اختلالات جنسي پرداخته می شود. از مطالعات انجام شده می توان به بررسی تاثير چندين عصاره گياهی و دارو در پيشگيری از اختلال استرس پس از سانحه، اختلال حرکتی ديررس و درمان اعتياد و همچنين مدلهای درد اشاره کرد.

ابزاری که در این آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: جعبه شرطی سازی (Plusmaze)، اتوویژن جهت ثبت و آنالیز رفتار، CPP، دستگاه Activity monitoring، دستگاه Tail Flick و Hot Plate که در مطالعات درد استفاده می شوند.

پيوندهای مهم
سامانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

سامانه آموزشی سما

سامانه نوپا

سامانه مجلات نامعتبر و جعلی
مرکز تحقيقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهيد بهشــتی

آدرس: تهران‌‌ -‌ اوين‌‌ -‌ ميدان شهيد شهرياری -‌ بلوار دانشجو‌ -‌ دانشگاه شهيد بهشتی - ساختمان شماره 2 دانشکده بهداشت - مرکز تحقيقات علوم اعصاب

تلفن: 9-22429765-22431624- 021
فکس: 22431624-22432047- 021

nrciran@sbmu.ac.ir
پست الکترونیک:

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.