سه شنبه ٢٣ مهر ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > آزمایشگاههای مرکز > آزمایشگاه نوروشیمی

آزمایشگاه نوروشیمی

مسئول آزمایشگاه: دکتر فریبا خداقلی

آزمایشگاه نوروشیمی مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مطالعه علوم اعصاب و پژوهشهای مغزی در زمینـه سلامت و بیمـاری می‌‏پردازد. مقصود ما پیشبرد درک مکانیسم و درمان بیماری‏های پیچیده مغزی با استفاده از تلفیق روشهای علمی است.

هدف اصلی آزمایشگاه نوروشیمی در مرکز علوم اعصاب، مطالعات سلولی، مولکولی و بیوشیمیایی بیومولکولها، نوروکمیکالها و داروها بر روی ساختار و عملکرد سیستم عصبی در داخل بدن موجود زنده و یا در شرایط آزمایشگاهی می‏‌باشد.

آزمایشگاه نوروشیمی ما از تکنیکهای کشت سلول، آنزیمولوژی، ایمونوهیستولوژی و وسترن بلات استفاده می‌کند. مسیرهای تحقیقاتی دیگر در این آزمایشگاه بررسی تعامل بین داده‌‏های بیوشیمیایی با نتایج مطالعات رفتاری و یا الکتروفیزیولوژیک در زمینه اختلالات عصبی، سکته مغزی، ضربه مغزی، اعتیاد و صرع می‌‏باشد. به این ترتیب ما قادر به ارزیابی جنبه‏‌های مختلف نوروشیمیایی در بیماریهای عصبی و همچنین تاثیر درمان‏ در آنها خواهیم بود.

پيوندهای مهم
سامانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

سامانه آموزشی سما

سامانه نوپا

سامانه مجلات نامعتبر و جعلی
مرکز تحقيقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهيد بهشــتی

آدرس: تهران‌‌ -‌ اوين‌‌ -‌ ميدان شهيد شهرياری -‌ بلوار دانشجو‌ -‌ دانشگاه شهيد بهشتی - ساختمان شماره 2 دانشکده بهداشت - مرکز تحقيقات علوم اعصاب

تلفن: 9-22429765-22431624- 021
فکس: 22431624-22432047- 021

nrciran@sbmu.ac.ir
پست الکترونیک:

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.